Vi såg hur du halta', vi såg hur du sprang..

Efter en underbar helg i musikens tecken inleddes denna vecka ganska åt helvete. Ska bli kul att se om någon domare kan toppa den usla "insats" som vi fick bevittna utförd av pajasen Daniel Stålhammar. Det är första gången någonsin jag har önskat att Martin Hansson dömt en match (Hansson skulle dömt denna ursprungligen men blev dessvärre vadskadad). Det kunde omöjligt blivit sämre.

Självklart vann ÖSK till slut matchen. Även om IFK spelade okej med en man mindre (från typ 52:a minuten) så funkar det inte hur länge som helst. Inget agg mot ÖSK, de spelade rätt fair matchen igenom. Men minst oavgjort hade varit ett mer rättvist resultat.

Stackars Dyre och stackars Kalle..


Dagens trevliga (förutom att umgås med Henke som fick min andra vinstbiljett till förlusten och att IFK:s Tifo samt inmarschsjungandet var prima) var att vi stötte på Sara på bussen. Som Henke sa, det märks knappt att det gått nästan sex år sedan vi gick ut gymnasiet ihop. Visst, vi är alla vuxnare, men snacket var så naturligt och ledigt det bara gick och Sara var lika glad och sprudlande som alltid förr.

---

Imorrn är det tåg upp till Falun 06.04-12.31 och sen bums lektion. Kuuuuul.....

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback