Då och nu

Fick för mig att jag skulle kolla in snabbt på mitt gamla lunarstorm-(eller ls8 som det heter nuförtiden)konto inatt.
Gick in i dagboken jag hade där innan begreppet "blogg" riktigt slagit igenom på allvar för mig och.. fan vad man skrev annorlunda förr.

Jag kände igen alla ord, men det är som jag sagt förut, det var i ett annat liv, ibland svårt att förstå att man verkligen skrivit ut dem.
En yngre, naivare Richard som inte insåg att kärlek kunde ta slut. En Richard som skrev precis allt i princip i klartext, visade upp och inte skämdes för någonting alls. För ingenting kunde ju gå fel, varför bry sig?

Slutade läsa efter en halvtimme ungefär. Dels för att klockan närmade sig 06 och dels för att jag inte orkade mer. Det fick räcka för då. Jag fick tillräckligt av det livets Richard för stunden.

Ser att det låter som att jag ogillar den Richard, men så är det inte helt. Visst, det är skönt nu, när man blivit vuxnare och insett hur världen ser ut, många problem blir lättare att hantera då för att man förstår dem bättre. Men det förtar inte den sköna känslan man hade då, den naiva som inte såg problemen alls utan bara trodde på spikraka vägar upp, att allt var som i sagor.

Ändå, killen som drömde om saker, han finns fortfarande. Han stiger bara inte fram så ofta längre. Men han finns.




Kommentarer
Postat av: Carl-Filip

Så kommer det bli även i framtiden, när du går tillbaka till den här bloggen. Jag skall göra det samma faktiskt med min egen blogg. Dessvärre har jag raderat mitt lunar-konto, liksom mitt nattstad-konto så har inte något sådant att gå tillbaka till.

2011-04-13 @ 17:44:45
URL: http://echoesofmythoughts.blogspot.com
Postat av: LB

Ser ut som hämtad från 80-talet med den där kalufsen

2011-04-13 @ 17:46:07

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback