Spammar jag? Skyll på facebugg.

Dröjer ett tag tills eftermiddagssolen behagar förgylla min balkong så till dess får man tålmodigt vänta.

Testade för övrigt fb:s hyfsat nya funktion (jag har inte noterat den innan i alla fall) "Fråga" förut. Den fungera strålande.. Skrev in min fråga, svarsalternativen jag ville ha med och klickade på "Dela". Vad händer? Nada, mer än det förhatliga meddelandet "Hoppsan! Något gick fel men vi jobbar på att fixa det så snabbt vi kan" typ. Tänkte att "Jaja, då är det väl bara att försöka klicka på "Dela" tills det behagar fungera, som det har funkat på andra grejer som buggat sig på fb förr.."
Icke.
Istället skrev min bror och Stillberg att jag ska sluta spamma och att typ tio exemplar av min välvilliga fråga ställts. Cp-fb. Jag kunde inte se detta någonstans förrän jag letade mig in på min profil och in bland fliken "Frågor" där man kunde se vilka jag ställt, besvarat osv. Blev lite raderande..

Men seriöst, jag minns inte att fb var så jävla buggat när man började använda det för några år sedan? Känns som att de bara vill pumpa in funktioner och skiter i att testa dem först. "Näe, men det kan vi göra sen! Bara de kommer ut så fb-användarna får massa skojsiga saker att hålla på med, istället för att njuta av en problemfri sida, tihi!"

Blöh. Aldrig gillat så'nt. Uppdaterande för uppdaterandets skull, inte för att något ska bli bättre/smidigare. Bara för att, för att visa att man inte ligger och sover utan vill "utvecklas".

Ta Lunar också t.ex. Inte för att jag är där överdrivet ofta längre, typ aldrig, men det har sina orsaker. Varför ändrade man helt utseende där och tog bort funktioner som "Quiz" (som jag i alla fall förr tyckte var den bästa och roligaste funktionen)?

Lite frukost på denna irritation. Det blir bra. Tjo.

Kommentarer
Postat av: maria

Appropå buggit, testa Facebooks app till iPhone! Då verkar websidan helfrisk i jämförelse!

2011-04-30 @ 11:08:17
URL: http://amria.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback