Gracias

Tillbaka i hemmet efter en trevlig fotbollsafton med Linnéa, Stefan och Johan. Trevligheten låg dock inte i själva matchen utan snarare resultatet. Det är svårt att njuta helt av en match där bara ett lag försöker spela fotboll.
Skönt nog blev det ingen repris på finalen i spanska cupen där det lag som inte försökte spela fotboll vann, nej denna gång vann det rättmätiga laget.

Filmningar? Det drällde av dem. Från båda sidor. Jag gillar det inte från något läger. Det är dock ganska uppenbart vilket lag som helst använder sig av detta spelförstörande. De klär sig i vitt och har en manager som tycker att dobbarna med sträckt ben i andra spelares vad inte är något att orda om.. samme manager skämmer gärna, när han inte kaxar sig i tron att han är någon form av gud, ut sig genom att håna domare som tar korrekta beslut i fallet med dobbarna i andras ben..

Nog om detta. Resultatet, 0-2, bortaseger för Barca efter två mål av Messi (perfekt inlägg av Afellay och sedan soloräd genom ett sovande Realfärsvar) smakar mumma och returen kommer förmodligen bli lite mer kul att se på spelmässigt då Real måste framåt och inte kan spela Grekland-EM-2004-fotboll.

---

Lyssnar igenom Maggios nya skiva tredje gången just nu. Första gången blev tidigare idag på balkongen med kall Mariestad, Läckbergs "Fyrvaktaren" och görskönt solken. Sådana stunder finns inte mycket i livet som kan kännas dåligt.

Trivs!

Kommentarer
Postat av: Carl-Filip

Såg också matchen och filmningar drällde det om, vilket förstörde matchen. Lite spännande att Barca's 2:a målvakt fick rött kort i paus. Kan även hålla med om många fula tacklingar, men filmingarna var allt för många som sagt. Frågan är, efter solomålet igår där målskytten mer eller mindre promenerar genom hela Real Madrids lag. Frågan är; hur bra och stor skall Messi egentligen bli? Helt klart är Barcelona glada att de har honom...

2011-04-28 @ 13:10:29
URL: http://echoesofmythoughts.blogspot.com

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback