Jag är döden

Två dagars blogguppehåll får räcka, I'm back.


I torsdags efter tentareturneringen (yes, det gick prima) stack jag, Fredrik, Johan och Sebbe till Borlänge för att spana in om deras Buttericks hade något bra utbud i fråga om Halloweenkostymer. Dessvärre var Buttericks ett snålt hörn inne i affären "Barnens hus" och man fick således smalna ner sina vyer. Dock kunde jag köra på planen som så smått börjat växa i huvudet dagen innan: Döden.
Vad kunde väl vara mer passande än döden? Lika perfekt som ironiskt. Från att som liten och långt upp i åren fått svåra panikattacker när jag tänkt på döden via att ha försonats med det hela till att stå och "vara" döden. Det är en rätt ironiskt skön resa, så som sagt.. inget kunde passa bättre igår när det var maskerad.

Förförfesten användes till att klä upp sig och hinna med ett par uppvärmningsöl hos mig med Sebbe, Peter, Fredrik, Martin och Johan. Jag kom till insikt om varför jag en gång slutade närraka mig i ansiktet och bara kör stubb - för att perfekt närrakning tar sån jävla lång tid. Dock var det tvunget för att kunna sminka mig snyggt. Egentligen skulle man rakat av ögonbrynen också men någon måtta får det vara.


Förfesten hos födelsedagsbarnet Jocke var helt okej, dock ville man att det skulle varat längre (som alltid med förfester), men bl.a. risken för klagande grannar stoppade festen strax efter tio, samma regler som här hos mig.

På kåren började det som, i 9 fall av 10, vanligt gå utför. Förra kårfredagen var perfa, denna var sådär. Det hade inget med folket att göra och jag älskade alla utstyrslar. Det var mer att det riktiga tagget inte infann sig. På förförfesten hann jag bara dricka två och en halv öl, på förfesten bara två och på kåren försökte jag till sist desperat få igång det hela genom att beställa in tre lakritsshots på en gång och sänka i ett svep. Detta sista tilltag hjälpte föga och snart stod man ändå på dansgolvet och rörde sig till en massa horribel musik. När L.G. kom på var det droppen. Jag stod still och var mer död än vanligt genom hela låten bara för att. Sån är jag. Sen gick jag därifrån :P Kunde de åtminstone inte spelat lite låtar som hade med Halloweentema att göra? Fantasilösa DJ:s finns i överflöd.. men nog om det!

Som sammanfattning:
Mina dödenskämt stod som spön i backen, MiB fick stor psykos och misstog i princip alla för aliens, Dexter undvek sina demoner och lät alla leva och Vampen raggade folk som om han/hon aldrig gjort annat. Alla var trevliga och glada!


---


Hemtentan får vänta ett par dagar. Kör på devisen en fråga om dagen igen, vilket innebär att jag börjar på måndag och blir klar under torsdag natt.

Nu lite musik och mat. Tjo!



Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback