Et tu, Habitus, et tu

Förmodligen mitt livs mest ovärda föreläsning idag. Kände att jag kommer ha fullständigt noll nytta av det hela i min framtida karriär. Om det inte är idrottspsykolog jag siktar på, men då skulle jag nog gått psykologprogram så.. nej.

Klar för en liten stund sedan med morgondagens seminariefrågor som tog mycket kort tid att färdigställa denna gång. Bara två frågor varav en med a och b om enkla tolkanden av en valfri medial bild samt vad man tror har format ens medievanor. Med andra ord frågor som till stor del utgår ifrån vad man själv känner och tycker och hur man är. Enklare kan det inte bli om man är en Richard..

The social network - Levde upp till mina förväntningar faktiskt, mycket bra och rekommenderas! Självklart är en hel del fiktion och överdrivet, men i grunden är historien sann om denna film om facebooks uppkomst och det bäddar bara det för att en film kan bli succé. Årets film är glasklart Inception men som god tvåa vill jag som barn av tidens anda definitivt ranka The social network. B B B B

För er icke fb-användare som ännu inte sett min obefintliga kalufs

Kommentarer
Postat av: maria

Betalade du för att få håret så? Det hade du väl kunnat fixat gratis hemma?

2010-10-25 @ 21:52:22
URL: http://amria.blogg.se/
Postat av: Björkman

Det hade jag säkert, men kände att skulle jag gå från långt till kort så ville jag få det så jämnt som möjligt nu i början för att se om det blev som jag ville. Nu tänker jag förmodligen trimma det själv då och då för att hålla det i schack. Det kostade bara 100:- också efter rabatt, frisörskan var söt och trevlig samt att Sanna Kallur vandrade in genom dörren. Tro mig, det var värt ;)

2010-10-26 @ 18:44:41
URL: http://borgar.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback