Drei zu Null

Ett par filmbetyg kanske? Jadå, det var ju ett tag sen.


Four Brothers - Fyra smått kriminella styvbröder tar sig an att reda ut vem som mördade deras fostermamma. Känns mer fräsch än vissa andra gangsterrullar som gjorts på senare år och är inte enbart ett ytligt pangpangande. Storyn är helt okej och skådespelarinsatserna bra. B B B.


Hachiko - När Bild-Martin visade trailern blev jag först skeptisk och rädd att det skulle vara ännu en Disney-aktig film där en wonderdog gör en massa orealistiska saker varvat med massa töntig humor. Dock intygade Martin att det var en prima böl-film, vilket fick mig att ge den en chans och ja, den var mycket bra! Att den är baserad på en sann historia gör inte saken sämre. Mycket bra agerande av alla bärande karaktärer (och givetvis hundarna som spelade Hachi också såklart). B B B B.


---


Moldavien var inte alls långtifrån att snuva Holland på poäng igår och imponerade stort på både mig och Johan trots den snöpliga förlusten med 0-1. Dock vann Tyskland sin match mot Turkiet med 3-0 så jag kan inte vara alltför nerslagen ändå och jag kunde bära min tyska landslagströja med stolthet på kårens Oktoberfest.


Dags för lite käk och "How I met your mother", vad sägs om det?


---


Till sist, hans födelsedag till ära:


Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback