Weekend

Marcus beger sig hemåt om några timmar och ännu en helg med besök från förr i världen är då till ända. Två trevliga helger i rad med minnen, skratt och skapande av nya minnen. Nu blir det först till jul som den gamla världen gör sig påmind igen..

Den nya världen som jag levt i sedan jag gjorde min comeback i Falun är heller inget att klaga på. Förutom att kurserna hittills har varit sammantaget måttligt givande så väger det övriga upp väldans mycket. Det sociala nätverket är tredubblat från tidigare (om man kikar på rena facebook-siffror), det har varit party varendaste helg och däremellan en massa andra aktiviteter. När man ser på det så och jag inser hur bra det faktiskt är så är det svårt att förstå hur jag kan vara så nere ibland. Det går liksom inte att finna tillräckliga argument för att rakt motivera varför vissa stunder bara känns som helvetes-jävla-skit och andra stunder är fullkomligt uppe i det blå. Men det är så jag fungerar, har börjat vänja mig..

---

Så vad har vi gjort denna helg? Partande i fredags då, först hos Fredrik där det mest tjôtades och byttes musik i Spotifylistan, sen till kåren där det fortsattes tjôtas (undantaget några små sällsynta sejourer på dansgolvet) till ca just innan stängningsdags om jag inte missminner mig.

Lördagen blev slapp. Storhandlande på Willys:s där det återigen bevisades att man inte ska gå och handla på tom mage då alldeles för många onödiga, onyttiga inköp görs. Åt jag något av byttan glass jag köpte som såg så god ut? Nähe då.
Framåt kvällen blev det hamburgare, "Edge of darkness" samt "Return of the Pink Panther". Emellan hann vi också med att kolla på gamla nostalgiska bilder och lyssna på lite gamla grejer vi gjorde förra gången det pluggades här.

För stunden ligger herr Icardi bakom mig på sin madrass och grymtar mest trött och för egen del river en svag hunger. Är fortfarande lite småmätt efter gårdagens smöriga popcornsintag..

Imorrn: Tentaåterlämning. Gah.



Kommentarer
Postat av: helen

skönt! :) alltså jag vet också att det egentligen är skitsamma, men jag kan inte hjälpa det :b i övrigt är jag ingen vinnarskallen men just när det kommer till betyg är jag så jäkla tjurig :b men ja, tomorrow we'll see (men min magkänsla har redan sagt sitt, så om jag ser sur ut så fråga inte hehe ;) :b

2010-11-29 @ 01:17:40
URL: http://hellens.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback