Skeenden

Dagen fördrevs hemma hos Fredrik med Everton-Arsenal: 1-2 och Chelsea vs. imponerande Sunderland: 0-3 (mohaha).
Blev också pizza från Faluns bästa pizzeria Golden.

---

Att tider, människor och saker förändras är både bra och dåligt. Plus och minus med allt. Allt man minns tenderar ofta att fövandlas till saker med större värde än vad de egentligen hade, både åt det positiva och det negativa hållet.
Var en sak bättre förr, eller tycker man bara det nu för att man inte kan återuppleva den fast man skulle vilja? Om det inträffade idag, skulle man verkligen tycka att det var lika fantastiskt? Det finns bara en första gång för allt så.. nej, jag tror faktiskt inte det skulle kännas lika fantastiskt. Bara om man kunde nollställas minnesmässigt när det hela återupplevdes. En teleportering till t.ex. studenten och allt underbart den innebar skulle med den mer "mogne" Richards ögon förmodligen snarare upplevas som just ett härligt minne, nostalgi och med ett drömskt leende, knappast med den grandiosa lycka och inlevelse som infann sig när det verkligen utspelade sig ursprungligen.

Så.. om det var bättre förr? Nej, det var nog bara annorlunda. En annan personlighet i en annan tid med andra omständigheter. Då var då, nu är nu, sen kommer sen. Framtiden är lika spännande som nutiden. Men..

..visst finns det en massa saker man önskar man nollställt kunde få återuppleva igen.
Bara en gång till.



Kommentarer
Postat av: helen

galet svårt :( jag vette fasen alltså, jag önskar man kunde se in i framtiden och se hur saker och ting artar sig i ett längre perspektiv, så man inte sitter här och lägger år efter år, och ger upp andra saker, för något som ändå inte spelar någon roll om tio år :)

2010-11-15 @ 01:34:40
URL: http://hellens.blogg.se/
Postat av: Fredrik!

1-2 Everton - Arsenal om jag får be :)

2010-11-15 @ 01:34:55
Postat av: Björkman

Danke, kirrat mr. Everton! (Y)

2010-11-15 @ 03:44:35
URL: http://borgar.blogg.se/
Postat av: maria

Jag tycker White Light Moment är dålig. Men har hört andra som tycker den är bra med.

2010-11-15 @ 16:33:11
URL: http://amria.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback