Hur jag än mår idag så står jag kvar

Torsdag väntas Henke hit! Han rullar in någon gång under eftermiddagen gissar jag. Sen väntar förfest i Norslund på fredagen och högst troligt ett av Peters mycket lockande förslag om indiespelningar på Gamla Elverket på lördagen.

Vidare ångar IF Älgarna nästintill oslagbara på mot seriesegern i FM och Richard är i sin egen lilla värld.. (som vanligt).
Erik tycks försvunnen. Holländska ligan vid 21-22 någonstans var det ja. Icke sa nicke.. oh well, more time for the elks!

Tidigare vart det matlagning och SNES med herr Sinander. Nästintill speedrun på värld 6 i Mario 3, vi hann gott och väl till värld 7 innan det var dags för kompanjonens bussfärd hem till långtbortistan i Hälsinggården.

Ibland ler saker åt en!

---

När det gäller mig och hip hop så finns det två grundregler:
1. Det ska finnas ett bra beat
2. Det ska finnas en bra refräng

Efter dessa primära delar kommer det sekundära, texten (som jag vet "ska" vara det primära i hip hop, men det funkar inte riktigt så för mig). Om texten är bra eller inte spelar ingen roll om resten av låtens byggstenar suger. Jag måste orka lyssna på en låt rent musikaliskt för att kunna ta in en text, i hip hop såväl som i annan musik. "Logiskt" som jag nämnde igår är ett exempel på en bra hip hop-låt, likaså den för mig nyupptäckta nedan:


Jag är inte kräsen, jag är bara noga med vad jag väljer.


Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback