Efter natt där man somnade sent till Macken

Börjar komma till sans mer ordentligt nu efter nattens bravader.
Framåt sex-tiden igår stövlade Fredrik in till mig och Henke och det pratades, lyssnades på musik och förförkrökades i sedvanlig ordning. Runt åtta lyfte vi tre compadres på bakarna och begav oss över till grannhuset där förfesten uppehöll sig. Snarare mysig förfest än röjig förfest, rätt skönt. Inte många grabbs från klassen dock, bara Fredrik och jag, (plus Henke då) som man kände. I övrigt idel damer, men det klagar jag definitivt inte över.

På kåren var det lite liknande scenario, några få killar tillkom, men generellt flest tjejer. Sådant övertag på den fronten har jag inte vart med om sedan gymnasiet då vi var fem killar och typ tolv tjejer. Men trevligt är det!

Efter ett antal timmar på kåren, där jag hamnade på dansgolvet lagom mycket under en halv låt, pratade med flera jag inte brukar prata så mycket med, försåg Fredrik med öl samt hade en diskussion om humor med David så var det dags att dra hem.
Strax utanför dörren hemma hittar Henrik en bilnyckel till en Toyota. Snälla och relativt klartänkta som vi är, trots alkoholhalten, så river vi sönder en bit av senaste seminariepappret och klottrar ner något om att nyckeln återfås mot märkesbeskrivning. Dessvärre var ägaren en morgonpigg figur som ringde på inte mindre än fem gånger runt halv nio innan min hjärna fattade vad det handlade om och snubben i fråga fick tillbaka sin nyckel av en extremt opigg Richard i halvöppen morgonrock.
Nåväl, slutet gott allting gott!

Vid fem blir det indiemusik i Gamla Elverket, ska bli intressant!



Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback