Snabbis i Olofsbo

Tillbaka efter en snabbhelg (från igår till idag) i Olofsbo. Gjorde inte så mycket där nere mer än umgicks med familj, slöade, åt mat och spelade lite kort.

Det lätta dietandet jag pysslar med går hyfsat, sallads- och grova brödshalten har definitivt gått upp på bekostnad av mer onyttiga alternativ. Dessvärre går det inte att följa nyttighetsprinciperna slaviskt när man blir bjuden på godsaker av släktingar. Blir man bjuden så blir man! Och nu är det dessutom helg och då kan man unna sig saker på ett annat sätt. Unnar man sig inget så förgås man snart av mattristess.

Igår kväll skapades ännu en ny del i "Filmen"-serien. Dessa fantastiska episka mästerverk kan inte ses som något annat än crème de la crème av konstnärlighet!
Det enda som krävs är paint, lite tid, musik (helst hämtade från "Backpacker 2"), lagom usel humor och Windows Movie Maker. Har du dessa ingredienser kan även du skapa underverk!

Första delen kom till under övertrötthet och sena timmar någon gång hösten 2008. Har ni konstig humor och, mot förmodan, vill se de andra fristående delarna så är det bara att klicka sig vidare:



 

---

 

Till sist: Leeds klara för uppflyttning! ÄNTLIGEN! År av misär i League 1 är över!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Fasen vad dålig jag blivit på det här på sistone. Pas bien.



Hur som helst så får du gärna ta del av det fina receptet på dammgodis när jag har det finslipat.



Joo, Ducktales låter en aning fräckare.. men Ankliv är ju vad de sjunger :D Miihhh. Hehe, ;D Fast jag brukar ibland ha det lättare för att hata saker än älska.. tyvärr. Kan vara jobbigt.



Jaaa, och det verkar ha gått bra för dig :D Och jo, det är sjuuukt (ett ord jag använder för ofta, jag vet) svårt att stå över när man blir bjuden på nåt... vem tackar nej till kladdkaka liksom? Fast jag har ändå lyckats rätt bra. Jag har inte ätit ett chips på hela helgen och när jag var på bio idag köpte jag minitomater som snacks. Det är väldigt gott, faktiskt. (Haha, okej, det är bra :D)



Japppps! Jag älskar snoppedaren :D hohohoo.



Och, hahahha, jag blir lite fundersam över den där videosnutten. Det är väldigt fint tecknat!

2010-05-09 @ 23:10:24
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback