VM ångar på

Imorrn är det dags för Tyskland igen! Den här gången tar de sig an Serbien. Ska bli mycket intressant!

I övrigt har första gruppspelsomgången passerat och andra inletts. Vi har bjudits på en stor skräll när Schweiz besegrade favoriterna Spanien efter ett mycket gediget försvarsarbete och ett kontringsläge som ledde fram till matchens enda överraskande mål. Spanien pressade på och ägde matchen, men det ville sig inte i avslutningsfasen och då får man skylla sig själv, lyfta på hatten för Schweiz och ta nya tag. Jag tror spanjackerna kommer igen starkt ändå, detta var klart en missräkning, men med spelet de hade i övrigt så kommer de gå vidare ändå.

Maradona börjar få ordning på sitt lag och krossade stackars Sydkorea med 4-1 medan Nigeria inte hade turen på sin sida och förlorade med 2-1 i en match de tog ledningen i och hade haft goda chanser att vinna om det inte hade varit för en idiot de har i laget som visade ut sig.

Roligaste resultatet för idag var annars att fuskfransoserna fick spö av Mexiko med 2-0. Mycket roligt! Gamle legendaren Blanco och nye hjälten Hernandez gjorde de två målen.

Tråkigast för dagen var att Veron inte spelade i Argentina pga skada. Jag har en förkärlek för grymma passningsspelare som honom och Xavi.


Nu tillbaka till FM! Har just efter en mycket svårspelad säsong lyckats ta upp Valloniens huvudstadslag Union Royale Namur från belgiska division 3B till division 2. Inte det lättaste ska jag säga.. många skumma regler och kval på vägen, men det gick! Uppflyttningar är liksom min grej i FM snarare än vinna cuper och ligor.

---

Nå, nog om nördandet nu. Vi tar en låt istället :)



Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback