Dagarna härmas, men midsommar närmas!

Midsommar närmar sig, vilket blir mäkta skönt! Träffa ett par goda vänner och knäcka massa bärs till förmodad grillning, kan det bli mycket bättre? Nej, inte mycket.
Imorrn blir det in till Systemet och leta upp lämpligt flak.

---

VM ångar på med blandade resultat minst sagt. Senast igår förstummades man nästan av Portugals osannolika 7-0-kross av de stackars nordkoreanerna.

England har lyckats med det osannolika att bara spela 0-0 mot Algeriet efter obefintlig engelsk kreativitet. Helt ofattbart hur man kan med att spela så dåligt med tanke på vad de brukar tjäna och alla fans som följer laget.
Likaså är det mycket förbluffande att Nya Zeeland lyckades spela 1-1 mot Italien. Eller rättare sagt, att Italien lyckades spela 1-1 mot Nya Zeeland eftersom straffen de fick var extreeeeeeeeeeemt billig.. turitalien, som vanligt. Man bara satt och väntade på att de skulle få in ett turmål i slutet på övertid också, men som tur var hände inte det (jag gillar inte italienska landslaget om det undgått någon).

Tyvärr är Kamerun utslaget, och i praktiken även Elfenbenskusten (de måste gå om Portugals 9 måls målskillnad i sista omgången samtidigt som Portugal förlorar mot Brasilien). Nordkorea är också ute, men de kan jag väl inte påstå är någon speciell favorit för mig även om de imponerade i sin första match mot Brasilien (förlust med bara 1-2). I övrigt kan alla lag fortfarande gå vidare, även om vissa såklart har hårdare förutsättningar än andra.

Idag, 16.00, avgörs grupp A och B där först grupp A:s Mexico-Uruguay och Frankrike-Sydafrika spelas. Mexico och Uruguay behöver bara spela oavgjort för att de båda ska gå vidare...
Senare, 20.30, avgörs grupp B då Nigeria-Sydkorea och Grekland-Argentina möts. Jag vill ha vidare både Nigeria, Argentina och Sykorea, men det blir ju lite omöjligt.. Nigeria ligger mest pyrt till och måste vinna med några mål samtidigt som Argentina slår Grekland.

---

Nu tänkte jag sno några bilar och köra över lite folk. I "GTa IV" dvs..

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback