"Kött fifa..eh, Hans!"

Aaaah!! Äntligen en värdig Robinsonvinnare! Det har inte hänt på år och dag. Jimmy och Anders är egentligen inte ens värda att kommentera, men större grinhögar får man leta efter. Att påstå att Hans har dålig social kompetens när han får flest röster med sig och segrar är bara liiiite löjligt. Anders, den typiskt barnsliga, korkade typen av person som jag aldrig skulle umgås med. Sure, han är gladlynt och skämtsam, men på det överdrivna sättet som man inte orkar med speciellt länge. Och när han whinar går argumenten inte längre än näsan räcker.
Nog om detta! Sammanfattningsvis: vinner man nästan alla tävlingar man ställer upp i är man en värdig Robinson. Ligger man och sover bort halva programserien, paktar bort andra deltagare och vinner nå'n enstaka tävling först när den riktiga konkurrensen är utröstad så är man inte en värdig Robinson. Punkt.

---

Igårkväll var jag, Linus, Linus kompis Joel och dennes brorsa John ute i Götet. Ursprungsplanen var att se "Snabba Cash" på bio, men då ingen bokat biljetter i tid så fick vi snabbt ändra planerna i förrgår kväll och såg istället "Daybreakers" som vi knappt hört talas om. Helt okej för att vara en vampyrfilm faktiskt! Snygga visuella effekter och rätt bra ljud också. Den funkade absolut.
Efter bion letade vi efter ställe att käka och dricka öl. Valet föll till slut på Murveln inne i Nordstan. Själv har jag aldrig vart där och tyckte det var märkligt att sitta på en restaurang inne i Nordstan såpass sent. Att personalen dessutom inte vet skillnaden på Kilkenny och Guinness är helt häpnadsväckande.. Som tur var kostade Kilkenny och Guinness lika mycket där så jag brydde mig inte nämnvärt och beställde glatt in en falsk Kilkenny-Guinness till. Tog också en Staropramen som inte smakade som någon Staropramen jag förr druckit heller. Jaja.. man ska inte ha för höga förväntningar på ölkunskaperna på ett ställe där endast två av sju neonbokstäver lyser utanför entrén.

Eftersom vi stannade såpass länge på Murveln som till ett-tiden så gav vi upp idén att åka hem och försöka tajma bussar till Diseröd. Istället stack vi hem till Joel och John och spelade poker en stund.

Upp nio imorse och dra hemåt. Innan bussen tryckte jag i mig en McMuffin med ägg och bacon (en ny upplevelse då inte burgare börjar serveras förrän klockan tio) vid Stigs Center och en halv kaffe.

Nyss sågs Robinsonfinalen som jag ju redan avhandlat och resten av dagen blir garanterat lugn. Man blir rätt mör efter enbart fem timmars sömn, uppgång klockan nio och öldrickande kvällen innan.

Ha en fortsatt bra dag!


Obetalbar losermin!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Sean Banan :D:D:D

2010-01-31 @ 19:07:13
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/
Postat av: Carl-Filip

Instämmer! Heja Hans, en från de "halvdöda"!!

2010-02-05 @ 17:56:15
URL: http://echoesofmythoughts.blogspot.com

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback