Night after night you say you move on - tomorrow, tomorrow

Mitt i natten, eller morgonen om man så vill, och jag har just kollat klart på säsong fyra av "Heroes".

Nu står TV:n på med konståkning. Eftersom jag är lika svag för vackra saker som jag blir förbannad på orättvisor och annat skit så är konståkning en av få vintersporter jag uppskattar att kolla på. Och det står jag gladeligen för. Jag har inte koll på några namn, regler eller så'nt men själva skönheten i sporten är inte när någon vinner ett guld eller så. Skönheten ligger i när ett välkoreograferat program utan fel och med perfekt vald musik är i symbios. När det händer fastnar mina ögon på TV:n som i trans. Det låter kanske jävligt töntigt, det vet jag mycket väl, men jag är nog rätt töntig på många sätt. Lika töntig som jag är äkta och mig själv.

Varför gå alla andras vägar när man kan ha fantasi och skapa sina egna?

---

Weiron i ottan vann Aftonbladets omröstning om vem som är Robert Gustafssons populäraste figur. Gött mos! Så ska det se ut! Knäpp gylfen, nu kör vi:



Kommentarer
Postat av: Sofia

Hehe, njä.. jag har aldrig varit ett fan av semlor.. möjligtvis locket. Om det är massor av florsocker på.



Jo, okej.. normal it is! Man är bara van vid att se Paul Walker som han ser ut annars ;) Träningsnarkoman är inte bra, så det är bra (Y)



Hahaha, sant! Hon var rätt irriterande ibland.. :p Men bra :D



Förresten! Får du inte heller mail längre när du får kommentarer!? Jäkla blogg.se

2010-02-17 @ 20:28:36
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/
Postat av: Carl-Filip

Bra citat: "Eftersom jag är lika svag för vackra saker som jag blir förbannad på orättvisor och annat skit så är konståkning en av få vintersporter jag uppskattar att kolla på." Denna motivering gillas! Har du tagit det där om att gå sin egen väg från min blogg tro? :oP

2010-02-22 @ 15:46:02
URL: http://echoesofmythoughts.blogspot.com

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback