En dag i FM:s tecken

Kvalificerade nyss England för EM 2012. Göttans. Kvalgruppen var relativt enkel och jag lekte hem den med sju vinster och en oavgjord (den oavgjorda borta mot Nordirland, 0-0).
Med West Bromwich går det upp och ner, men verkar ha hittat en taktik som funkar nu iallafall. Slog just Bolton med 1-0.

Om vi ska gå över till verklig fotboll så lottades ju EM-kvalet till just EM 2012 igår där Sverige fick en helt okej grupp. Den kunde vart så mycket mer mordig.. Jag är definitivt nöjd och tror och hoppas vi kommer stå där i Polen/Ukraina med en prima framvuxen u21-generation blandat med våra nuvarande stjärnor. Zlatan gör garanterat comeback nu också med den överkomliga gruppen samt att det är just Holland vi kommer att möta som tuffaste motstånd. Zlatan spelade ju i Ajax ett antal år och ser det säkert som en kul utmaning att möta sitt gamla "hemland".

Mot Polen/Ukraina!

---

Såg annars på "Rallybrudar" igårkväll. Helt okej film, men det läckraste var alla gamla miljöer och bilar eftersom den utspelar sig på 60-talet. Det var så mycket mer stil förr, suck...

...sen är inte Eva Röse fel heller.

---

Nu blir det att återvända till FM innan Erik undrar vart jag tog vägen.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jadu, jag har ingen jäkla aning! Men det var roligt i alla fall.



Justee! Hahahha, gud så kul... "Vilket lattjo golv" HAHA.



Tro mig, det ÄR bökigt. Inte lätt heller... och rätt så obehagligt.. men det GÅR!

2010-02-08 @ 19:43:38
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback