[ingenting]

Lite filmrecensioner kanske? Jadå, visst ska ni få det!


Predator 2 - Ettan är i en klass för sig, men tvåan har jag av någon anledning inte sett förrän nu. Den var lite som jag misstänkte, uppföljare når sällan upp i samma klass som sina föregångare. Skådespeleriet är ganska medelmåttigt, Danny Glover som spelar huvudrollen pendlar mellan att vara helt okej till att se lite ointresserad ut, men det beror nog mycket på manus också som känns lite hafsigt i dialoger ibland. Det är också rätt stor skillnad mellan att ha Glover som hjälte och hjälten från föregående film, Schwarzenegger..
Godkänd film ändock med lite mindless action som passar bra på kvällskvisten när man bara vill slappa till lite pang-pang i rutan. B B.


Göta Kanal 3 - Serien går utför (ettan är prima svensk underhållning, tvåan okej) och storyn i denna del är lite smålöjlig. Alla bra skådespelare gör vad de kan för att göra filmen sevärd, men lite väl ofta känns konversationerna en aning bristfälliga. Magnus Härenstams insats är klart det jag håller högst och filmen är ändå en okej liten rulle som man kan se till fikat någon dag som regnet piskar ute och inget annat står på schemat.
B B
.


London - Drama från 2005 med bl.a. Jessica Biel och Jason Statham i rollistan. Som alltid så vill jag lyfta fram Statham, men särskilt i denna film där han gör sin karaktär Bateman stor rättvisa i mycket övertygande skådespeleri. Bateman är egentligen en bifigur, men är med såpass mycket och pratar tillräckligt om sitt liv för att kännas som en andra huvudperson bredvid filmens egentliga fokus, Syd (Chris Evans).
Filmen utspelar sig till 70% på ett badrum på en avskedsfest för London (Biel) varken Syd eller Bateman är bjudna till. De återstående 30% visar främst tillbakablickar från när Syd och London var ett par. Filmen går ut på att Syd vill ha tillbaka London och i badrummet försöker han, med främst Bateman som stöd, att samla styrka för att gå ut till festen och prata med henne. Allt handlar dock mer om självupptäckande än romantik i första hand.
Typen av film passar mig utmärkt och jag rekommenderar den definitivt. B B B B.


---


Slutligen vill jag bara påpeka att jag trivs med att bara finnas till just nu.


 


Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback