Och jag vill gå fram och kurtisera

Jag märker på mig själv att det är vår. Mer än så behöver jag väl inte säga?

---

För övrigt anser jag att motsatt kön i lämplig ålder dessvärre är grovt underrepresenterad i Olofsbo.
"I lämplig ålder" innebär INTE:

- Pensionärer
- Medelålders som valsar runt med sin sambo
- Småbarn
- Yngre tonåringar

Den enda kategori av ovanstående som inte är representerad för närvarande i denna sommaridyll är yngre tonåren, men de gömmer väl sig så fort den minsta lilla hemska kalla vindpust uppenbarar sig eller någon farlig regndroppe lurar runt knuten.

"I lämplig ålder" innebär:

- 17-30 (ca)


Det är inget konstigt i att jag vill se lite ungt folk gå runt här i orten. Det känns liksom lite fel att det enbart ska vara jag, Erik och Linus som står för ungdomen här.

Vart fan är ni??

---


Kommentarer
Postat av: Sofia

Haha, pensionärer och småbarn, WUHO (Y)!



Hm.. det låter ju väldigt bra. Jag är usel på allt som har med redovisningar och tal att göra. Haha, hatar det. Diskussioner, argumentera och blablabla... blöhhh.



Hehe, japp :D! Förresten så är nog algebra den lättaste delen av matematiken... så jag skulle bli sjukt glad om vi kunde glida tillbaka till det ett tag... Mjo, "inte skada andra" är viktigt.. mycket importänt.



Nej precis :D! Hahaha, det är typ precis vad jag tänker på när jag hör ordet "stövelknekt", haha... roliga bilder i huvudet



:)) Hmmm.. jag tror inte att jag har hört de, faktiskt.. inte säker dock. Alla de där jättegamla skivorna har jag nog missat... fast de kanske inte är jättegamla? Höh :p Jomen precis, svårt att välja en favvis bara sådär.



Näe, jag misstänker det också.. blir säkert forensiker.. frågan är bara vart och hur jag ska studera := (<-- gullig tandgubbe) Nä, bara mer eller mindre komplicerat! :D

2010-04-04 @ 01:17:59
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ogillar mycket att det blir i fetstil när man sätter såna där stjärnor runt ... det betyder ju att man GÖR något.. inte att man skriker det... morrrr...



(om du förstår vad jag menade med det där)

2010-04-04 @ 01:18:46
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback