People ask me why I never find a place to stop and settle down, down, down

Mindre än en timme kvar av sista arbetsda'n (för denna gång). Idag har varit en bra dag, började segt, men ju mer tiden gick, desto bättre och trevligare. Kommer att sakna folk såklart, även om det mest är Tyskland som ligger i huvudet. Men jag har ju alltid satt nöje före arbete så det är inte så konstigt om Tysklandsresan nu är mer i fokus än jobbframtiden...
Varför jag sätter nöje först? Det är det jag mår bra av, arbete är något nödvändigt för att överleva i denna världen. Att kunna förena jobb och nöje är få förunnat, men jag försöker så gott det går i och med valet av karriär.

---

Nu blev det skrivkramp igen, men det har ju inte stoppat mitt ordbajsande förut! Hej hopp i lingonskogen..
Lingonben var en Povel Ramel-dänga vi sjöng i låg- och mellanstadiet. Kommer ihåg flera rader ur den, men favoriten bland alla (kändes det som iallafall) var nog att klämma i på "Hästen heter Sverker!!"

..var det någon som hängde med på det jag just skrev..?

---

IFK vann igår i cupen mot skåningarna! Hohoho, så ska en slipsten dras minsann! Vi och AIK är sannerligen stora utmanare om båda pokalerna i år.. Dagen till ära har jag också min Glenn-T-shirt på mig, den som bara jag och 8000 andra har, eftersom vi hade sittplats på IFK-MFF-matchen i våras. Härligt initiativ av sponsorn KIA och trevligt för oss unika 8000 :)

---

Igår stod jag bakom Pia i studion under sms-önskningshalvtimmen och sms:ade in en önskning som kom med. Tänka sig :) "Born to be alive" med Patrick Hernandez, alltid lika grymt bra! Och det roliga med detta? Jo, att idag i programmet Lunchtid så hör jag plöstligt en välbekant låt spelas.. "Born to be alive"! Kan man tänka sig! Är det en tillfällighet att den aldrig spelas på radio, jag önskar den, och sen kommer den igen dagen efter?? Måste ju vara musikansvarige som sett låten som nyss spelad och tagit in den! Hoppas det iallafall och att den börjar köras allt mer. Då har jag gjort en insats ;)

---

Fick just höra värmande farvälord av Inger i receptionen här. Är alltid skönt att höra att man kommer att saknas. Så'na saker som gör det lite mer värt att gå upp ur sängen om man säger så.

Mot Götet!! (vid åttatiden) Låt mig upprepa: MOT GÖTEBORG!

Tack alla återigen för andra sejouren här! Alla ni som jag träffade i somras och ni nya bekantskaper också även om jag knappt hann lära känna er.

Vilken låt avslutas ett sådant här inlägg med om inte den alltid lika sköna;



Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback