Tre dagar kvar

Kom hit den tidiga tiden idag, dvs 08.00, mest för att gårdagen, då varken jag eller min kompanjon var här tidigt, inte skulle upprepas. kommunikationen brast och programledaren fick själv fixa så att HF:en fungerade. Idag när båda tekniker var här hade dock detta upprepat sig ändå. Känna sig överflödig? Nej då. Tänk i framtiden, då behövs säkert inte tekniker alls, alla självkör :/

Har säkert sagt det innan, men ska verkligen bli så skönt att komma till Tyskland. Det har ändå alltid känts som mitt andra land på nå't sätt iom att man varit där varje år och har släkt där. Men liksom, det är en helt annan känsla där, och verkligen något man förknippar med hösten. Det är ladda batterierna, njuta av annan kultur, umgås med familjen och få en speciell tid för sig själv kan man säga.
Det finns många minnen från Tyskland under åren. Bara ett ytterst dåligt, resten bra och roliga. Ett av alla minnen jag förknippar lite speciellt är ändå ganska otippat ett år då det var kväll och mörkt ute. Min fasters man, Manfred, körde deras svarta SAAB och i baksätet satt jag och tittade ut genom fönstret på omgivningen och ljusen som svischade förbi. I öronen spelades "Anything but ordinary" med Avril Lavigne. Jag vet inte varför just det minnet satt sig så starkt, men det var ett så'nt där ögonblick när man bara kände sig trygg och fick vara.

Tre dagar kvar..



Kommentarer
Postat av: Bröl

Hejdu, förlåt att jag är så sjukt jävla seg på att svara på dina finfina kommentarer, men det blir så när jag går i skolan... jag glömmer bort alltihop.



Men i alla fall. Jag misstänkte att jag ställt frågan förr och där ser man. Men om det var så det gick till så låter ju det väldigt trevligt :)Jag kanske borde lägga in nåt ljud som bara det undermedvetna hör "kommenteraaa, koommenteraaaaa....". Mähähä. Skulle inte det vara ett bra sätt att ragga till sig läsare på, så säg :D?



Nejmen det är som du säger... jag umgås med vänner men känner mig ensam ändå... Och deppmusik.. jadu, jag vet inte riktigt... Eller, fan.. förresten, när jag tänker efter så lyssnar jag inte på deppmusik, bara på musiken jag lyssnar på i vanliga fall. Så, all min musik klassas som deppmusik.. :D? He he .. he? Vad säger du själv?



Haha, men precis.. långa kommentarer gör mig glad :D



Och som svar på din andra kommentar säger jag: Självklart är det så... men det känns ändå så jefvla konstigt att det bara är en till av tretton som joinat mig på "nej". Hmm..

2009-09-20 @ 20:05:31
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback