Rubrik? Det blir Kirbur baklänges! Och? Tja.. säg det?

Jodå, såatteh...

Vad vill jag ha sagt? Inget. Som vanligt med andra ord.

Förstår mig inte. Men det vet jag inte om jag någonsin har gjort. Jag vet att jag inte är ensam iallafall, det finns så grymt många personer som inte förstår sig själva och inte kan förklara varför de mår som de gör. Visst har jag alltid vissa hum om vad som drar ner mig, men ändå borde jag inte bli såpass nere som jag ändå blir när man tänker på hur mycket positivt som faktiskt finns. Se, nu börjar jag grubbla iväg igen.

För att citera Bertil Enstöring i Skrot-Nisse: "Det är den där Björkman igen!"

Off-topic är det förresten väldigt få bra barnprogram som görs nuförtiden. 70-80-90-talet säger jag bara. Astrid Lindgren, Mumin, Skrot-Nisse, Pat & Mat, Trasdockorna, Ducktales, Björnes Magasin, Teppas, Pingu (det har gjorts nya avsnitt av Pingu har jag sett, men dessa SUGER), Doktor Snuggles, Nalle Puh, Bumbibjörnarna, Lilla Tiger & Lilla Björn, Pulvret, Lilla spöket Laban; I could go on and on and on! Vad är det för skit idag liksom? Barnprogramledare som fjantar runt utan minsta försök till att ha åtminstone lite vuxna inslag och seriositet (inte att de ska vara tråkiga, men det känns som att de fördummar barnen, undantaget är Johan på SVT som fortfarande är kvar sen jag var liten och alltid kommer vara favoriten). Och programmen som dessa överdrivna programledare visar är extremt fult ritade och utan någon som helst pondus, precis som programledarna, eller också är det animerat i 3D. Jag HATAR billiga 3D-animerade serier. Ska det vara 3D så ska det vara så bra det går, t.ex. i Wall-E som är grymt bra gjord. Varför gör man billigt producerade skitgrejer, med dessutom överdrivna värdelösa röster, istället för att lägga ner arbete på att hitta bra skådespelare, bra manus, och att teckna snyggt? Vackra bakgrunder och miljöer som i Nalle Puh t.ex, eller ännu bättre i alla klassiska gamla kortfilmer som Disney gjort med Kalle, Musse, Långben eller Pluto. Varför lägger man inte ner någon energi på att underhålla barnen längre? Istället ska de fördummas och få plastiga substitut.

Fy fan..

Som sagt, extremt off-topic, men iallafall nå't som jag fick avreagera mig på lite.

Allt var inte bättre förr, men mycket.

Kommentarer
Postat av: Carl-Filip

Javisst kunde barnprogrammen varit mycket bättre och visst kunde barnprogramledare vara lite mer seriösa och inte komma direkt från gatan!

2009-09-14 @ 20:27:51
URL: http://echoesofmythoughts.blogspot.com

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback