Hemgång!

Dags att gå hemåt.

Vet inte vad det är med mig. Nå'nting stör mig såfort jag inte har något att göra eller tänka på. Jag sitter bara och mår smådåligt Varje gång jag är ensam med mina tankar. Och då behöver jag inte ens tänka på något speciellt, det är mest bara att jag sitter och mår skumt. Tomt på något sätt..

 När jag umgås med folket är det alltid ur ett av två perspektiv:
1. Det ena och bästa, där jag trivs som fisken i vattnet i sällskapet och pratar lätt med folk som pratar lätt tillbaka, känner mig trygg.
2. När jag sitter mer tyst och bara analyserar personerna runtom mig. Något tredje alternativ där jag sitter med folk som jag enbart ogillar och känner mig obekväm med uppstår nästan aldrig så det är inget alternativ egentligen att ta upp.

Varför är man en sån satans grubblare?? Hade vart så mycket lättare om man typ var mindre smart eller nå't och bara tänkte enkelt. Fast då hade man kanske å andra sidan varit svår att tycka om för att man var så enkelspårig så det funkar inte heller.

Slutsats? Hellre omtyckt av omvärlden och komplicerad med alldeles för mycket grubblande än icke omtyckt och ständigt på g, enkel och uppåt.

Jag vet knappt vad jag pratar om längre. Jag kanske är korkad ändå. Grubblande as..

Kommentarer
Postat av: Carl-Filip

Du kanske skulle gå hos någon psykolog? Jag mår mycket bättre nu efter att ha träffat honom 5 gånger.

2009-09-14 @ 20:24:22
URL: http://echoesofmythoughts.blogspot.com

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback