Töntarna

Så heter Kents nya singel. Som jag väntat och längtat efter att de ska släppa något nytt, allra mest för att det innebär att de ger sig ut på turné igen, men också för att se vilken typ av musik de skulle göra den här gången. Förra skivan, "Tillbaka till samtiden", innebar en massa elektroniska inslag vilket jag personligen inte tycker är särskilt mycket Kent i grunden, men funkade ändå för den skivan (jag måste poängtera att den inte direkt är en av mina favoritskivor med Kent..). I julas släpptes singeln "På drift?" som jag tycker är underbart bra och i och med den trodde jag i min enfald att soundet på kommande skivan skulle bli något åt det hållet. Så verkar icke fallet vara överhuvudtaget i och med nya singeln. Texten är bra, men musiken.. det låter som en ännu djupare nedgrävning i den elektroniska gruva de började rota i på förra albumet. Jag är klart besviken. Det låter mer som nå'n skum Depeche Mode-låt än Kent. Jag skiter fullständigt i vad andra tycker om singeln, för mig är den bara en stor känsla av "Jaha, vafan nu?"

Hoppas, hoppas att det bara är "Töntarna" på skivan som är såpass, rent ut sagt, dålig. (Jo, det är sant, jag kallade just en Kent-låt dålig.)

---

I övrigt har helgen varit bra! Kom hem för en stund sen efter ett antal timmars tågresande och öppnade mitt cdon-paket jag beställde i förra veckan innehållandes "Masjävlar", "Fucking Åmål", alla avsnitt av "Rena rama Rolf", "Tornado" samt två skivor med "Snow Patrol". Känns mycket bra!

Sen var det något annat jag skulle säga, hmm.. äh, som vanligt är jag senil som ett ånglok. Jaja, var säkert inget viktigt.

Funderar på att skaffa ny header annars. Men det lär la dröja med tanke på hur snabbt mina projekt brukar gå.

Jo, nu kom jag på det jag inte kom på!! Ville ju bara avsluta med att visa att Henke bor granne med Ibrahimovic:




Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback