På egen hand förlorade jag fotfästet och föll

Jag har mina små projekt för mig minsann. Ett antal dagar har jag ju suttit och varit helt spotifyierad och lyssnat igenom ett antal artisters alla alster mer eller mindre för att hitta guldkorn. Igår och i förrgår däremot var det fokus på att lägga till bilder i FM istället då jag nu tack vare Erik vet hur man gör detta. Så nu har ALLA ungdomar i IFK bilder :) Kul att få se hur framtiden ser ut.

Så, nu när vi avhandlat mitt meningslösa, men ack så roliga i mitt tycke, "arbete" så ska jag lägga fram en perfekt plan för hur mitt liv BORDE se ut:

- Jobb som scout för en fotbollsklubb. Jag är ingen större expert på att stå att skrika på träningar som tränare eller storfena på ekonomi som värvningsanvarig. Min obefintliga karriär som spelare själv är helt enkelt inget att ens fundera på då jag redan är 23 bast och förmodligen skulle bli en skadebenägen Jesper Blomqvist. Däremot tror jag utan tvekan att jobbet som scout skulle passa mig som handen i handsken. Jag har inte bara koll på ett helvetes stort antal spelare i huvudet, jag gillar dessutom att resa, har inget emot vilka arbetstider som helst, är noggrann och skulle aldrig rekommendera en spelare utan att kartlägga honom ordentligt, och brinner för fotboll på alla nivåer.

- Sångare i band åt rockhållet på fritiden. Behöver väl egentligen inte motiveras. Sjunga är liksom inget snack om att jag i smyg vill hålla på med och drömmen lever ännu. Bara ett band som saknas..

- Familj. En söt, smart, underbar flickvän som är min andra hälft, samt våra barn. Inga konstigheter här heller egentligen. Ungkarl och player osv har som vi vet alltid varit något jag förkastat. Även om jag på senare tid blivit allt mer avtrubbad betyder inte det att jag är död inuti ännu.

Jaa.. det var väl ungefär så! Det var det viktigaste i sin helhet. Var vi ska bo står skrivet i stjärnorna. Hur jag än försöker kan jag inte längre se något självklart boende framför mig. En herrgård hade inte vart fel, men å andra sidan skulle ett rött hus med vita knutar i dalarna inte vara fel heller så :P Jag är ganska flexibel där.

Kommer mitt liv att te sig som jag vill? På första punkten: förmodligen inte. Tyvärr. Klubbarna vet inte vad de går miste om, helt ärligt.
På andra punkten ser det väl inte helt omöjligt ut. Peter Stormare startade ju band ("Blonde from Fargo") i 50+åldern så time is on my side om man säger så.
Sista punkten? I hope so. I truly still hope so. Avtrubbad som sagt, men inte helt död.



Den är bättre i studioversion, men ändå grymt vacker här med.


Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback