Draft: Nov. 4, 2009, Spotify

Kalla mig seg, men nymodigheter måste oftast få sjunka in ett tag innan jag tar in dem ordentligt. I detta fallet är det Spotify som är i ropet. Eftersom jag i så'na här sammanhang är en snåljåp så vill jag ju såklart ha gratis Spotify, vilket man inte kan registrera hur som helst i Sverige. Däremot hittade min kära lillebror en väg runt det hela och sedan någon vecka tillbacka har jag nu Spotify - och är mycket glad över det!

Spotify är helt enkelt så.. smidigt! Projektet jag håller på med nu är att lyssna igenom artister jag inte har jättekoll på för att se om det finns några låtar jag inte hört förr som är bra. Listan som dessa låtar hamnar på har jag helt sonika döpt till "Upphittat". På denna lista får alltså inte bra låtar som jag tidigare hört plats. Vi kan ju säga som så att jag är glad över att jag inte köpt hem skivor med en del artister.. No offence Calle, men om vi tar t.ex. Thomas di Leva så skulle jag inte varit så nöjd om jag köpt hem hans skivor för att jag hoppades att alla låtar var lika bra som "Vi har bara varandra", för så är det inte.. Totalt hittade jag fem låtar på alla skivor jag lyssnade igenom som jag tyckte platsade på min lista. Visst är jag kräsen, men det ska man vara :)

Just nu lyssnar jag igenom Blink 182:s första skivor, men de är hittills inte direkt i samma klass som de senare om man säger så.. Vissa artister utvecklas sannerligen!

Well, nu ska jag återvända till detta lilla projekt samt "FM 2010" som äntligen kommit ut så att man äntligen kan lägga det miserabelt usla 2009 års upplaga till handlingarna.


Nedan kommer en av de låtar jag hittat och bums fastnade för. Enjoy!




Kommentarer
Postat av: Sofia

Hehehe. Förlåt igen :D



Hm... jag är helt tvärtom! Höhö. Jag har ingen aning om vilken min absoluta favvofilm är... Förut var det Bridget Jones Dagbok.. men nu vet jag inte längre :(



Hahah, men då ska väl jag berätta för dig att jag precis har köpt Bert-serien på DVD. HAH! HAHAHA, HA!



Nja, så väldans fint väder är det väl inte. Snö.. fy. Men, haha... du MÅSTE inte titta!



Jaa, men så är det alltid! Roliga saker går alltid förjävla fort. Men det är sant.. man får sin lilla stund att bara tänka på skojsigheter, istället för på allt annat... bajs. Kanonbra (Y)



Varsågod :D

2009-11-04 @ 17:49:29
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/
Postat av: Sofia

FÖRRESTEN, så kan det bli så att jag är sådär überseg igen. VI har knappt nåt Internet... jefvla Tele2/Bredbandsbolaget-bajs... morr

2009-11-04 @ 17:51:08

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback