WARM! Kinda hot in these gardens!

Som bekant så sov jag inte igår natt, vilket fick till följd att jag höll på att rasa ihop så smått ett par gånger under eftermiddan. Sen framåt 12-02 så var jag tvärtom superstirrig och inte alls trött, men la mig ändå vid två för att det kändes enough. Somnade inom en minut..
Idag vaknade jag elva av alarmet jag ställt för att inte riskera att ta igen alltför mycket timmars sömn. Dock gick inte min kropp med på detta tilltag och somnade bums om igen fram till att pappa ryckte upp dörren vid två.. Mådde skräääp, som jag brukar göra när jag sover mer än max 8 timmar. 12 timmars sömn är helt enkelt galet fel. Nåja.

Ut sen och börja tvätta vägg, men nåddes plötsligt via sms av den glada nyheten att IFK-BP gick att se via stream så snabbt in och ta paus i tvätten för andra halvleken som slutade i 4-0-fyrverkeri där Wernbloom fick näta i sin sista match innan Hollandsflytten och Bärkroth göra både sitt första och andra allsvenska mål nå'nsin. 3-0-målet sattes av Den pånyttfödde Sella.
När matchen var slut tvättades väggen klart och duschades.

Nu blir det inväntan på Robinsonfinalen. Jarmo hejas såklart på. Anna och Nina i all ära, men tycker de huggit för mångas ryggar för att jag ska kunna tycka de är värdiga. Ellenor är självklart ingen jättevärdig vinnare ur överlevnadssynpunkt, men hon vann trots allt tävlingen med eldtändning (vilket är nog så viktigt om man vill överleva) och bara för att se hur sura många skulle bli så vill jag nog helst att hon vinner om inte Jarmo gör det :P Tji fick ni liksom.

A beer, a beer, My kingdom for a beer!
Mohaha, en kall Newcastle it is, oh yes.. *ser ut som Mr. Burns*


Kommentarer
Postat av: Carl-Filip

Ja, Jarmo skulle helt klart vunnit! Även enligt svenska folket, som iofs inte känner honom ett piss om man jämför med deltagarna.

Det är som melodifestifalen och ESC har blivit numera - fel vinnare ständigt och jämt.

Blev även förvånad över att inte svenska folket fick vara med och rösta, med tanke på hur penga-kåta alla tv-kanaler brukar vara numera!

Billing fick inte ens vara med och rösta. :o(

Jaja... nu är det bara att bita i det sura äpplet och leva vidare....

2009-05-30 @ 23:06:02
URL: http://echoesofmythoughts.blogspot.com

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback