Sommarväder, hej hej, sommarväder

Back again efter några dagar i sommarstugan med helgött väder. Dock är det en sak som jag blir helt förbluffad av när jag går runt i Olofsbo. En sak som jag tycker är helt sanslös och upprepar sig gång efter gång:
Var är den kvinnliga populationen i åldrarna 16-30 år?? Hur man än vrider och vänder sig, vart man än går så är det samma folk. Är det inte pensionärer så är det barnfamiljer. De enda i åldern 16-30 år är av manligt kön, även om de inte heller är direkt överrepresenterade. Nu menar jag inte att jag hyser något agg mot de delar av sveriges befolkning som behagar uppehålla sig i Olofsbo, absolut inte, men jag är en hetero kille i mina bästa år, det är vår, och jag tycker det är fullständigt normalt att jag föredrar en yngre feminin omgivning. Jädrans vilken präktig formulering! Min poäng är INTE att jag vill playa runt och ragga tjejer, det vet de som känner mig, men för övrig läsekrets vill jag ändå poängtera det. Min poäng är att jag uppskattar att se vackra kvinnor. Ni lyser liksom upp vardagen, svårare än så är det inte!
(Skall sägas att jag åkte in till Falkenberg två gånger också och där är det betydligt fler yngre damer, så jag försöker inte bedriva nån stor klagomur. Men iallafall några i lilla sommarstugeidyllen Olofsbo skulle vara trevligt.)

Inte gjort överdrivet mycket mer än att sola, läsa drinkrecept, promenera, klippa gräs och läsa tidning. Men sen finns det inte så mycket mer att göra i Olofsbo än heller. Blir bättre i sommar när Erik är där, havstemperaturen ökar osv. Men nu är det tillbaka till "verkligheten" och fokus på mer jobbletande som gäller.

Förresten, jag har förstått det återigen är någon form av hockeyturnering? VM, EM, OS, Karjala Cup, Whatever Cup, Elitserien, NHL, Tjofaderittan Cup osv.. Jag kommer aldrig förstå fascinationen för hockey. Jag har vart på det live en enda gång, mest för att vara social, men även för att se om det ändå kunde väckas någon form av nyfikenhet. Icke sa nicke. Jag missade varje gång det blev mål och förstod det genom att alla flög upp och jublade, vilket innebär att jag inte jublade själv en enda gång (kalla mig fånig, men jag tycker själv att det skulle se löjligt ut att flyga upp några sekunder efter alla andra och jubla, dessutom lite halvhjärtat beroende på min obefintliga passion för sporten). Nåja, stämningen var helt okej, men det blev lite väl amerikanskt och över-pampigt ett antal gånger t.ex. inför matchen med intåg och mojs. Sen att säsongerna aldrig tar slut är också lite smått irriterande. Tidningarna fylls med tjat om hockey när säsongen börjar och när väl det oändliga slutspelet är slut, ja då kommer något VM eller nåt, följt av en kort paus för sommar sen startar det om igen med ny säsong! Jag är ledsen om jag trampat på massa ömma hockeyälskande tår, men min beundran för hockey är lika liten som den är stor för fotboll.
Man kan inte älska allt och alla, hur mycket man än försöker.

Nu blir det en sväng till stan. Min wow-knarkande bror behöver tydligen köpa ett nytt spelkort och hyr därför in mig som chaufför.

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Trevligt! Fast det låter inte som väärldens toppenställe kanske, om det inte finns några kvinnor. Vi är ju ändå den braiga delen av befolkningen (a) höhö.

Jaha, så det är så det är. Haha, då har du bättre koll än mig... hade ingen aning om vad filmerna heter :p

Jaa, det är mysigare :D Jag bor ute i västerort :)

Haha, jag veeeet... älskar den :D:D:D:D

2009-05-03 @ 20:47:15
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback