Past Semi 1

Ja, vad säger man? Att inte det bidrag, förutom Sverige, med mest kvalité gick vidare var väl inte så otippat. Har lärt mig rätt bra hur den här tävlingen fungerar så jag har liksom lagt ner det där med att bli besviken. Det är mer ett uppgivet skratt som kan komma ut istället. Mest förvånande var nog ändå att alla tre nordiska länderna gick vidare.
Kort och grovt sammanfattat var det fem bra låtar (Bosnien, Sverige, Portugal, Island och Finland) som gick vidare, och fem dåliga som inte ens är värda att nämnas vid namn egentligen.

Tror fortfarande inte Malena kommer vinna, men känns ändå som att det finns en chans att hon kan vara med och slåss i toppen.

Nu ser jag fram emot semi 2, eller ja, ser fram emot var väl att ta i eftersom den nästan bara innehåller bidrag med låg kvalité. Irland blir egentligen enda höjdpunkten. Men vem vet? Live kanske något bidrag höjer sig..

En stor förvåning var också att Linus favorit var Belgiens Elvis-härmare. Gissar på att den inte ens var nära att gå vidare röstmässigt..

Förresten blev jag positivt överraskad av pausnumret. Är faktiskt det första pausnummer jag orkat se igenom helt. Trodde inte de skulle våga ta i så mycket som de gjorde med Röda Armé-kören, röd färg överallt, ett stridsflygplan, marchtrummor och "Not Gonna Get Us" med t.A.T.u. Planerar de för en invasion tro..? Skämt åsido, det var rätt mäktigt.

Nu blir det en lyssning på Schweiz i ren härligt skön frihet från löjliga programledare och skumma livemixningar.



Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback