Civilisation

Yes, tillbaka igen från 56k-hastighetens land.

Helgen har varit lugn, skön och upplyftande! I fredags beställde jag biljetter till Eskilstuna tur och retur över tisdagen. Herre min je, hoppas att inte ringrosten är allt för stor efter över ett års "frånvaro" från ljudvärlden (undantaget de små hobbygrejer jag gjort har hemma). Men nu ska jag fan se till att rosten putsas bort om den finns. Denna chansen ska inte missas, så är det bara.
Förutom att besöka SR:s station så kommer det att bli underbart med lite miljöombyte, bekanta sig med en stad man inte varit i förut. Även om det bara blir några timmar över dagen så fan vad skönt det ska bli. Inget ont om Kungälv och Olofsbo, men de platserna har jag fan varit på i hela min uppväxt i princip.

Ni som förresten inte såg Henrik Schyfferts monolog igår på ettan missade verkligen nå't. Råkade bara zappa in på den, men den var nog ett av de bästa framträdandena jag sett. Man kan tänka sig att En Schyffert som står och pratar helt själv i två timmar kan bli långtråkigt, men nehej då. Grym igenkänningskomik varvat med fantastiska tänkvärda ord. Man visste nästan inte vart man skulle ta vägen i känslorna. Ena sekunden satt man och kiknade av skratt medan man strax därefter satt med djupa tankar och funderade på livet.
Så har ni inte sett den, antingen på TV igår eller när han varit ute och turnérat, se! As simple as that. Finns på nedanstående länk:
http://svtplay.se/t/111146/the_90_s_-_ett_forsvarstal


"All den här tiden som jag vilat o velat. Vilat o väntat o kastat bort
Inte nu. Kanske sen kommer jag också tycka att allt dåligt för med sig nåt gott"

Kommentarer
Postat av: maria

han är underbar den där henrik!!

2009-05-24 @ 17:25:33
URL: http://amria.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback