Matdags!

Okej, jag hade fel, vi vann inte. Inte ens med 1-0. Men så som matchen såg ut så är 0-0 absolut ett godkänt resultat. Försvarsspelet var världsklass, speciellt Majstorovic och Isaksson, och det fanns helt enkelt inte att Portugal skulle peta in en boll igår. Det kändes nästan bestämt efter första halvlek. Sverige hade också några chanser såklart, men det märks tydligt att vi saknar den där anfallaren som verkligen är i sitt esse.
Sammanfattningsvis ska vi vara nöjda med 0-0 och nu ska vi spöa dansk ass!

Filmade lite idag (fatta, jag kom igång med något, helt otroligt) så vi får se hur det utvecklas. En tagning, ett antal minuters material att välja bland. Inget avancerat som tidigare aviserat..bara för att fördriva tiden med något. Men det krävs x antal fler scenarion med inspelat material för att få ihop det som byggts i mitt huvud under några dagar.

Imorrn på en form av arbetsintervju som förskole/fritids/lärarvikarie typ. Ska bli intressant, spännande. Är inte nervös nu, men imorrn bitti vet jag mycket väl hur jag kommer att vara fram till att jag ser människan jag ska prata med. Så'n har jag alltid vart; precis innan något, vare sig det är hålla tal, spela pjäs, ringa någon, göra prov, osv osv, så är jag grymt nervös. Men sen när man väl hamnat i situationen så är det inga problem längre, då är allt över, man är igång med det man ska göra. Så själva mötet med kvinnan i fråga är jag inte nervös över egentligen, men ovissheten fram till dess är det som ger mig osäkerhet och stress.
Nåväl, jag vet hur det kommer att gå rent socialt. Jag brukar kunna ta alla möjliga människor :) Sen om jag inte är kvalificerad för det som söks är en annan sak, men det är ett skönare nej att ta än om man skulle vara socialt handikappad.

Anyways, nu är det käkdags!

Magen skriker
Nu är det dags
Hungern ej viker
Det blir inte lax

Kött från igår,
Det vet jag bestämt
Hungern är svår!
Det är inget skämt!

Nu måste jag gå
Ty annars jag dör
Köttbiten grå,
men smaskig och mör!

//RB

Kommentarer
Postat av: Sofia

Absolut, alltidalltid!

Haha... itne jag... jag vill bli sjuk. I alla fall i tre dagar, eller så. Bara lite feber :) Trevligt vore det, minsann... men aldrig kommer det att hända.

Ja, jag gjorde ju det... fann det. Hehe. Njae.. det har du aldrig nämnt i varje fall. Kanske från någon annans blogg, en kommentar från lilla moi kanske? :D Wuwho.

Euforin? Säger man så? Humm....

2009-03-30 @ 13:49:14
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/
Postat av: Sofia

Justfan.. jag glömde ju säga att jag tyckte om den där dikten :D!

2009-03-30 @ 13:49:29
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback