Det börjar dra ihop sig

Drabbningen i Portugal är nära. Först ska såklart "Robinson" ses, men sen är det all fokus på vårt kära landslag med Gråskallen, som Laul brukar benämna honom, vid rodret.

Jag är mycket optimistisk och tror på seger med 2-0, alternativt 2-1. Varför? En rad olika naledningar, men mycket beroende på att jag tror verkligen att spelarna verkligen vill vinna den här matchen och göra bra ifrån sig. Flera är matchotränade eller har haft det lite tungt i sna klubblag och andra vill på allvar bli fasta i startelvan. Sådant slår Cristiano Ronaldo-klass väldigt många gånger.
På tal om Ronaldo så är det egentligen han som är den enda spelare jag är lite orolig för i Portugal. Allt för många bra spelare har antingen lagt av, underpresterat eller är skadade för att kunna spetsa till denna trupp. Liksom i mål en snubbe inte ens jag har koll på med en (!) ynka landskamp bakom sig. Förutom Ronaldo: var är spelare av gammal kaliber som Luis Figo, Rui Costa, Nuno Gomes, Vitor Baia osv osv...möjligen att Simao kan åstadkomma något också.

Heja Schweden!

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback