God TV-underhållning?

Fan då! Känns smått patetiskt att ha fastnat vid repriserna av Big Brother från 2002. På den tiden det gick varken kunde eller ville jag följa det, så jag överraskar mig själv kan man säga. Självklart vet jag vem som vinner, men det är inte för att se nå'n vinnare som jag kollar. Det är helt enkelt intressant att se hur människor agerar gentemot varann. Det analyserande man kan göra är det jag fallit för och därför så känns det ändå inte totalt patetiskt. En bonus också att Kitty är med som jag alltid haft en sorts respekt för. Folk som, utan att skada andra, vågar vara sig själva har liksom den effekten på mig. Förundras dock över en hel del likheter i sättet mellan henne och en annan person. Men det är som sagt kul att se och analysera. Håna mig, I don't give a sh*t :P

Kommentarer
Postat av: Carl-Filip

Själv har jag inte sett speciellt mycket av Big Brother, så jag inte uttala mig om det är ett bra program eller inte. Personligen tycker jag dock att det känns mycket mer intressant att kolla på programmet med ett syfte att se hur människor behandlar och bemöter varandra. Det skulle till och med varit roligt att se på något avsnitt just för att få möjlghet att analysera detta. Beteendevetenskap i sig är intressant. Som sagt var, alla som är sig själv utan att det skadar någon ska ha cred för det! :o)

2009-06-03 @ 12:11:12
URL: http://echoesofmythoughts.blogspot.com
Postat av: Linda

sv: Tänk så väl jag känner dig ändå. såg att jag skrev lvar och tänkte " ääh ingen kommer bry sig, eller.. Richard kommer nog komma med sin torra humor" haha, ta inte illa upp jag älskar din humor.

2009-06-04 @ 20:34:32
URL: http://whataboutlinda.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback