Förändringens vind blåser ihållande

Damn, helt plötsligt kom det förfrågan om två veckors jobb till! Men det blir "bara" en vecka till, roadtripen (känns som jag sagt det ordet alldeles fö många gånger nu) kom i vägen. Så är det bara. Värsta är att jag börjar 29:e nu, vilket innebär att det bli aningens tight att hinna vara på Peace & Love 27:e och sen dra hem 28:e. Ni som är lite utklurande ser direkt vad detta kommer att innebära: mycket lite alkohol på kvällen den 27:e för att kunna köra dagen efter.. Men men, man kan inte alltid få det ultimat här i livet, och om jag tvingas välja mellan artister jag helst vill se den 27:e eller ta någon annan dag och dessutom kunna parta hårt så väljer jag nog artisterna. Så är det. We'll see how it goes, planeringen är ju långt ifrån klar.. Men grymt skönt att få förtroende för ännu mer jobb i vilket fall!

Om en timme blir det färd in mot stan för bio: "Terminator: Salvation".


Kommentarer
Postat av: Sofia

Hörrö, nu har jag faktiskt fått sex stycken! Moaha.

Jo, det är nog sant. Att man inte ens ska kunna kontrollera sig själv. Herregud, vad kommer Sofia säga härnäst?

Hehe, kanske inte... men att man gör det hela tiden kan ju bli lite tjatigt, kanske? Haha, Rudolf ftw!(förkortning igen! vad är det med mig..), fast jag tänker mer på Långben, höhö. Det är ett roligt skratt. Hm, jo... det är nog 'hehe'. Fast jag använder det också när jag vill säga något på ett fint, oskyldigt sätt. Hehe. Eller nåt, om du förstår... kanske? Resten stämmer ju perfekt ;D!

2009-06-11 @ 22:06:11
URL: http://sofiaelviranyberg.blogg.se/
Postat av: maria

Fast nu var det ju inte Betnér vs Schyffert det handlade om, utan om vem som äger rätten till materialet de kör på scenen då det är Schyffert som skrivit det och Betnér snott det rakt av..

2009-06-12 @ 09:58:24
URL: http://amria.blogg.se/
Postat av: maria

Förstår inte riktigt hur du tänker, men aja.. skitsamma.

2009-06-12 @ 16:11:47
URL: http://amria.blogg.se/

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback