Public Enemies

Just hemkommen från Götet och bio. "Public Enemies" blev det med bl.a. Johnny Depp. Helt okej, började lite medel och spottade sedan upp sig, men nådde inte riktigt yttersta toppskiktet om man säger så. Men klart sevärd om man gillar lite gangsteraction.
På vägen hemåt gick vi via avenyn där Hello Saferide höll på att spela. Överraskande bra! Helt klart musik jag ska skaffa. Har inte haft nå'n större koll innan, men absolut tilltalande mig.

Imörrn Liseberg för första gången på x antal år. Ytterst intressant! Jag blir aldrig för gammal för så'nt. Men när man väl skaffat barn blir det mer legitimt att åka iallafall, ingen risk att nå'n skulle klaga på att man börjar bli till åren :P Skall också träffa Björlind första gången sen Falun, han har tydligen vart här sen i våras och sticker snart så det är på tiden att man ses!

När jag gick av bussen och till pappa i bilen så möts man av "Vad de såg efter dig!" och jag bara "Va?", "Ja, tjejerna som du gick bakom. Så fort du vände ryggen till och gick mot bilen så tog de inte blicken ifrån dig". Hrrm.. Det är så'nt man änna tycker om att höra, men som jag aldrig märker av. Alltså, visst, om man går runt i staden och ser tjejer som kollar på en så är det liksom korta ögonblick och så tänker jag bums att det var av ren reflex, liksom som man automatiskt brukar titta på folk när man är ute. Jag är verkligen helt värdelös på att se skillnaden mellan reflextitt och de mer "granskande" blickarna. Om det beror på mig personligen eller för att jag helt enkelt är kille vet jag inte, men jag är verkligen usel på att tyda signaler. Tyvärr. Och hur blir man bättre på så'nt? Finns inte direkt "Kvinnliga signaler 10p" som kurs på högskolan.

Eller nej, 10p är lite lite, behövs nog ett läsår, minst. Kanske ett helt program.



En Richard i Hagnesta Hill

Kommentarer

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback