The dreams, again

Jag brukar faktiskt inte drömma så överdrivet mycket: mestadels om jag druckit faktiskt. Dock har jag denna helg drömt två nätter i rad som jag kommer ihåg. Första natten fann jag kärlek igen i en tjej med blont, långt hår, bara det uppseendeväckande eftersom jag generellt brukar vara svag för brunetter, men fine! Kärleken kändes så äkta och levande och kyssarna..hrrm! I vilket fall, när man väl vaknar så blir man ju så jäkla besviken. Jag tog det förvisso med en liten glimt i ögat och mumlade en Bert-replik för mig själv: "Skit...jag visste väl det..." från första Bert där han drömmer (om nån minns, haha).
Den andra nattens dröm var, som så många andra gånger, om mitt ex och att vi närmade varann igen och hon gått ifrån sin nuvarande och ångrat sig. En lika omöjlig dröm (känns det som i vaket, intelligent, tillstånd) varje gång, då de verkar hur lyckliga som helst och dessutom har barn ihop.
Så vad vill då dessa två drömmar säga mig? I den första kan jag gå med på att det skulle kunna vara något i stil med att "se inte bara efter brunetter, kärleken finns överallt" eller något sån't där klichéartat. Men i den andra drömmen däremot...vad fan vill den säga? Hjälper den? Hell no. Säger den något konstruktivt? Inte vad jag fattar iallafall. Hur mår jag när jag vaknar? Varje gång känner jag mig bara lurad och bitter.

Om man ändå kunde få stanna i sina drömmar på obestämd tid...Är inte det en bra slutsats..?

Kommentarer
Postat av: Mari

Sv: Det beror ju helt på vad man föredrar. Jag föredrar filmer om kaos och förstörelse. Ja, man mår illa. Men det känns som att det är en del av filmen :P

2008-10-05 @ 10:07:49
URL: http://kolikmim.blogg.se/
Postat av: Pjiter

Ja, alltså. Det här med drömmar. Det är inte bra att övertolka vad som händer i dom, det är inte alltid man får ut något gott av det. Ibland är det bara att ta drömmarna som någonting i bakgrunden.

Svar: Nä, men det kan vara roligt! :D
Richard

2012-09-27 @ 01:21:56

Kommentera bums här:

Edert namn:
Bli stammis?

Mail:

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback